torsdag 29. september 2011

EstherElinora silke.....og jeg har fått omtale i Asker og Bærums boligblad.



Nydelig varer fra EsterEllinora ankom i dag... Silke kjoler i grått og brunt, nydelige skjerf... Og det er så herlig med alt det nye !!! I tillegg har jeg fått en to siders repotasje om butikken min i Asker og Bærums boligblad..... Kan det bli bedre ???? Ha en flott Torsdag, håper vi sees til helgen eller uka, det er jo Høstferie!!!!! Klem Kristin

onsdag 28. september 2011

Bilderas med mye til Høst kosen...
















Et lite utvalg til Høst kosen, både klær, lykter, puter og diverse!! Nå er det det tid for innekos med deilige myke plagg og masse lys og kos. Velkommen om det måtte passe.
Klem Kristin

tirsdag 27. september 2011

Back again og nye varer igjen...

Hei, hei, ja da var ferien over for denne gang. I dag kom det nye varer fra Love Forever, det strømmer på !!!!! Masse nytt i interiør er også kommet. Åpent i morgen Onsdag kl 1200 - 1700, Fredag kl 1100 - 1700, Lørdag og Søndag som vanlig. Kom og la deg friste av Høstens nyheter !!!!! Klem Kristin

fredag 16. september 2011

Høst i butikken, bilderas.....












Hei alle sammen og god helg !!!! Ja, nå er det Høst i Engelsviken!! Butikken bugner av nye varer, pakket ut et lass i går fra Affari!!! Desverre åpent bare Lørdag nå fordi jeg trenger en liten ferie, drar til Sol Og varme, men dere treffer manneen min og en god nabo her disse to Lørdagene. Er det noe av intresse så send meg en melding!!! Kos dere masse i helgen, så snakkes vi...
Klem Kristin

onsdag 14. september 2011

Tusen takk, STINN BRAKKE......









Ja da var kvelden over med Høsten visning av nyheter!!!
Tusen takk alle sammen for en flott kveld. Håper at alle koste seg !!!
Takker spesielt alle jentene, venninnene mine som alltid stiller opp som kjøkken hjelp og mannekenger!!!! Hadde aldri kunnet gjennomført dette uten dere!!!!Nå sitter jeg med et glass rødt og tenker over alt, sikkert noe jeg kunne gjordt annerledes, men tror at det var en vellykket aften hvor jeg fikk vist fram mye av Høstens nyheter. En del ting er jeg også tom av, så det er jo bra!!! Sov godt og ha en flott torsdag!!! Åpent fra kl 1200 i morgen om noen har lyst på en tur!!!
Klem Kristin

tirsdag 13. september 2011

Høstvisning i morgen !!!!







Hei på dere !!!!
Ja, nå er begynner det og bli klart til visning av Høstens nyheter i morgen. Masse fint tøy har kommet inn og det bugner med skjerf i forskjellige kvaliteter og farger. Prøve dukkene har blitt flyttet inn i stuen, så de kan beskues itillegg til damene som skal vise tøyet. Butikken er for liten , så visningen må jeg ta innomhus !!! Men det blir nok bra !!! Håper på fullt hus og stormende jubel !! Har du husket og melde deg på ???? Ha en fin kveld.
Klem Kristin

onsdag 7. september 2011

Høst i hus og butikk. Beklager stengt til helgen!! Åpent til uka igjen.










Hei, beklager men jeg må holde stengt til helgen. Åpent som vanlig til uken og HUSK VISNING AV HØSTENS NYHETER ; ONSDAG 14 KL 1800. Fremdeles litt plasser igjen !!!
Det er et forferdelig vær vi har om dagen, godt vi kan kose oss inne og ttenne masse lys i denne tiden !!! Butikken bugner og mer kommer, hvor skal dette ende ?? Håper at alle koser seg og har det fint, tross Høst stormene som herjer. Ha en fin kveld og kos dere.
Sees til uka.
Klem kristin