tirsdag 30. august 2011

Høstnytt...




Hei og god Tirsdag.... Nydelig vær her i Engelsviken i dag, blir nesten litt ille og vise Høst nytt...
Men slik er det nå, at tøyet kommer inn fortløpende, her ser dere nydelig stikket skinn kåpe / jakke, finnes i 2 farger ikke mange, så løp og kjøp. Ridebukse thigst også i 2 farger, nye topper og masse er på vei fra EsterElinora!!! bare og glede seg. Om noen vil komme utenom åpningstider, ring meg tlf 90728656. kan jo være koselig og ha butikken litt for seg selv når man skal prøve, er jo ikke så god plass her hos meg !!!! Kos dere i det flotte været, så sees vi..
Klem Kristin

fredag 26. august 2011

Helgensåpningstider og litt nytt.






Hei og god helg. Ja, da er høsten her og vi har roligere dager nå som de fleste sommer gjestene har reist hjem. I helgen er det åpent : Fredag kl 1100 - 1700.Lørdag kl 1100 -  1600. Søndag kl 1200 - 1600.  Håper vi sees!!! Kommet litt nytt i skilter, kort, skjerf og masse deilige strikk!! Ta dere en tur!
Klem Kristin

onsdag 24. august 2011

Steng i morgen pga Messe..

Ja, da er Høsten store begivenhet nær .: Interiør Messen.... Gleder meg til og få litt ny insperasjon og se på alt det vakre... Blir nok litt handling i  morgen  tenker jeg !! Håper dere alle har en fin Onsdag, kos dere og nyt livet.
Blir forandring på åpningstidene utover men det kommer jeg tilbake til...
Sees. Klem Kristin.

fredag 19. august 2011

Nok en vellykket dag med mange koselig damer..










Hei og God helg !!!! ja, da har vi hatt 22stk damer på Lunsj i hagen. Det var så gøy, håper at de også har kost seg.. Hørte ut som de var fornøyde med både det hjembakt brød fra bakeroven og salat, litt tid til shopping ble det også!!! Ellers begynner det å bli litt høst både i butikken og hagen om dagen. Viser også et nytt bord som er lagd i heltre bjørk, skikkelig rustikk, pris på forespørsmål. Tlf 90728656.
Neste uke er det messe på gang så da håper jeg og bli litt inspirert med mye fint. Ønsker dere alle en flott helg og husk det er åpent i helgen om du skulle trenge noe, kansje en ny strikket jakke for kjøligere dager.
Husk å kos dere og nyt helgen.
Klem Kristin

søndag 14. august 2011

Vellykket Engelsvik dag...


Hei og god  Søndag alle sammen !!!! Ja, da var Engelsvik dagen med marked over for dette året.. En kjempe fin dag med masse folk og mye som skjedde på Engelsviken brygge!!! Tror at alle var fornøyde både arrangører, utstillere og ikke minst de besøkende som storkoste seg i et Engelsviken som viste seg fra sin beste side med en stor SOL!!! Takk til alle som var innom meg både i butikken og på stand på brygga!! Mange koselige mennesker  med mye  latter og smil.
Nå er det snart en ny uke igjen og den siste i skoleferien, ja, den sommeren går jammen fort !! I butikken er det nå fylt opp med Høstvarer og mere kommer... Ønsker dere alle en fortsatt fin Søndag, så sees vi snart !! Klem Kristin

fredag 12. august 2011

Husk Engelsvik dagen i morgen kl 1200..

I morgen er det marked på Engelsviken brygge. Her er det litt som skjer for en enhver smak. Robåt konkuranse, Taube, masse for barna og mange som står med stand.. Vi er også der i tillegg til at butikken er åpen som vanlig... Været er også meldt til å være på vår side. Ta dere en tur.Håper vi sees, mange flotte tilbud.
Klem Kristin

torsdag 11. august 2011

Litt Høsttøy på plass.... Lørdag er det Engelsvik dagen..





Hei... Håper dere koser dere i det nydelige været.. Nesten rart og vise så mye høst strikk med 20 gr i sola!!! Men i går hadde det vel passet bedre, da var det Høst her i Engelsviken...  Minner om at på Lørdag er det Engelsvik dagen med mye som skjer på brygga... Åpent som vanlig i tillegg har jeg stand på brygga, 1200 - 1600, morsomt om vi treffes.. Ha en flott torsdag og kos dere.
Klem Kristin

tirsdag 9. august 2011

Oppussing--- Stadig nye prosjekter...



Hei og Tirsdag alle sammen. Håper dere alle har hatt en flott sommer og fått hvilt dere litt!! Nå er det tilbake til hverdagen og ting som må gjøres. Jeg har prøvd meg på en annerledes måte og male på, med kalk maling og lakk etterpå.. Hva synes dere ??? Vil gjerne ha tilbakemelding, negativ eller possitiv , det er ikke nøye. Men det er gøy å høre hva andre sier.. Ellers er det åpent som vanlig her i morgen, nye varer ventes inn og det er fremdeles salg!!! Så passer det er det bare og stikke en tur innom. Ha en fin kveld.
Klem Kristin

lørdag 6. august 2011

Hva med et ny bakt brød til stranden i dag ?????

Det er nybakt surdeigs brød og loff her i dag..Først til MØLLA... Velkommen til koselig handel.
Klem kristin

fredag 5. august 2011

Velkommen til helgens store salg......

Hei alle sammen og god helg!!! Ja, nå har vi hatt noen flotte dager her på Østlandet med knall vær. Vi har hatt noen dager på sjøen og bare kost oss... Men nå i helgen må vi rydde plass til litt nye varer og har bestemt oss for 50 % på det meste av tøy, 20% på møbler og en masse ting til veldig nedsatt pris... Tid for rydding etter en sommer kommer nyhetene på løpende bånd!! Håper vi sees!!Velkommen i dag fra kl 1000 - 1700, Lørdag kl 1000 - 1600. Søndag kl 1200 - 1600. SEES Da!!!!!