mandag 24. januar 2011

Nedtellingen har startet.

Hei og god mandag alle sammen.
Lenge siden sist for meg, men tiden flyr så fort om dagen. Nå har jeg begynt nedtellingen til slike dager som dette!!! Knapp uke nå sitter vi forhåpentligvis i solen med noe godt i glasset!! Gleder meg veldig.
Vi skal jo først en uke på Cruise, blir sikkert herlig, fem dager i Florida, videre til Los angels, hvor min venninne bor. Hun sier at det er som Norsk SOMMER der nå, det skal bli deilig.....
Turen avslutter vi i New York.. Dette blir nok en tur man sent glemmer. Håper at jeg har fått litt ny insperasjon og lyst til å møte en ny vår i butikken da.
Ha en fin kveld og kos dere.
Klem Kristin

torsdag 13. januar 2011

Smakbit av hva som kommer fra Esterellinora i mars!!!

Hei og god torsdag til dere alle.
Blir litt lite blogging om dagen, men kommer snart sterkere tilbake. Det er bestillingstid og mye å tenke på! Her kan dere se en av de lekre tunikaene som kommer i Mars fra EsterEllinora, herlig eller??
Gleder meg til det kommer, masse nydelige farger også for våren, men først er det Interiørmesse.
Hva skal man bestille og hva blir trenden i år ? Ikke lett dette.. men det ordner seg nok.
Bare tre uker til min store Amerikatur og det er så spennende. Florida,Cruise, Key West, Los Angels og til slutt New York....  Gleder meg vilt, kommer mer senere. Ha en fin kveld og helg..
Klem Kristin.

ps. om det er noen som vil ha noe i butikken er det bare å ringe!!! Fremdeles noe varer igjen til 50 %...

tirsdag 4. januar 2011

Nytt år og nye muligheter.

Hei alle sammen og riktig godt nytt år!
Håper dere alle har hatt en fin jul og nyttårsfest.
Beklager lite blogging om dagen, men jeg har ikke vært helt bra og da blir ikke blogging prioritert.
Her er julen kastet ut og jeg tenker vår, ja, det er fordi at nå er det  bestilling av vår og sommer som gjelder. Det er stengt her i butikken , men jeg åpner på forespørsmål. Januar og Februar er så stille her ute på landet. Ellers så drar jeg til Amerika i februar og det gleder jeg meg veldig til. Mer om det senere. Ha en fin kveld.
Klem Kristin